Кристиано Роналдо не стана част от отбора на сезона в Професионалната

...
Кристиано Роналдо не стана част от отбора на сезона в Професионалната
Коментари Харесай

Голям шамар за Кристиано Роналдо в Саудитска арабия

Кристиано Роналдо не стана част от тима на сезона в Професионалната лига на Саудитска Арабия, като вместо него бе определен Одион Игало, който също бе част от Манчестър Юнайтед.
Роналдо се причисли към саудитския клуб Ал Насър през януари, откакто договорът му с Юнайтед беше преустановен след избухливо изявление с Пиърс Морган, в което той намерено подлага на критика клуба и новия управител Ерик загар Хаг. Преминаването на португалската суперзвезда към Ал Насър го накара да подпише извънредно доходоносна договорка на стойност 173 милиона евро на година и той доближи до 14 гола в лигата в 16 изяви този сезон, като тимът му приключи втори след Ал-Итихад. Бившата звезда на Байерн Мюнхен Луис Густаво бе определен в средата на терена дружно с Ромариньо от Ал-Итихад и Каку от Ал-Тавун. Бившият бранител на Уест Бромич Ахмед Хегази беше определен за централен бранител, партнирайки на съотборника си от Ал Итихад Ахмед Шарахили.
Мадалах Ал-Олаян и Гислейн Конан бяха определени като крайни бранители, до момента в който бразилския национал Марсело Грое застана на вратата. Размишлявайки за първия си сезон в Саудитска Арабия, Роналдо настоя, че се любува на времето си в Ал Насър и има вяра, че Саудитската професионална лига може да стане една от най-хубавите в света.

Въпреки че се причисли едвам по средата на сезона, головете на Роналдо го накараха да приключи като пети голмайстор на лигата. Това обаче не му беше задоволително, с цел да попадне в тима на сезона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР